Офіційний сайт Бериславської міської ради

1

Листопад

2019

В листопаді 2013 року Виконавчий комітет Бериславської міської ради прийняв рішення №115 «Про впорядкування продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів на території м. Берислава».

Згідно пункту 5 та 7 цього рішення, заборонено торгівлю алкогольними напоями з 22.00 до 8.00 (за виключенням закладів громадського харчування) та рекомендовано контролюючим органам проводити обстеження місць торгівлі алкогольними напоями на відповідність визначеним нормам.

У минулому році, це рішення було доповнено новим пунктом, яким заборонено продаж алкогольних напоїв особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування (наявність військової форми, озброєння) (рішення №50 від 30.03.2018 року).

Нагадаємо, Законом України від 19.12.1995 р. №481 (Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального) встановлено заборону на  продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів особами, які не досягли 18 років. Продаж алкоголю неповнолітнім тягне за собою анулювання виданої ліцензії.