Офіційний сайт Бериславської міської ради

26

Грудень

2019

«Шановні Бериславці !

Сердечно вітаю  вас з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим !

 

Це самі довгоочікувані, світлі та найулюбленіші з дитинства свята,  з якими пов’язані найтепліші спогади та найкрасивіші сподівання.

2019 рік був складним і неоднозначним. Він дарував нам радість  були й складнощі, але й перемоги, виникали проблеми, які разом ми успішно долали. Своєю наполегливою роботою всі ми робили усе, аби  наше місто було гарним та затишним, як для його мешканців, так і для гостей.

Дякую усім, хто своєю працею, талантом, мудрістю та невтомністю творив історію нашого міста протягом року, хто забезпечував його життєдіяльність  та безперебійну роботу підприємств, установ та організацій. Сподіваюсь, що наступний рік буде більш успішним і   радуватиме  нас новими здобутками і звершеннями.

Напередодні Новорічний свят прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково збудуться.

Нехай усе те, що ви загадуєте в Новорічну ніч, обов’язково здійсниться  у найближчому майбутньому.

Нехай Новий рік прийде до  кожної оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, світло новорічних вогників зігріває ваші душі, а таїнство Різдва Христового наповнить серце  вірою у кращій завтрашній день.

Зичу, щоб Новий рік став для кожного з нас роком добрих змін, а для             України – роком  зміцнення державності, єдності територій, соціально – економічного зростання та духовного оновлення, роком в якому в Україні запанує довгоочікуваний мир !

 

Веселих та різдвяних свят, дорогі земляки!»