Офіційний сайт Бериславської міської ради

28

Лютий

2018

Берислав знову засипало снігом. На розчистку доріг та тротуарів від снігу вийшла вся переобладнана для цього комунальна техніка

 

 

У Берислав повернулась зима – вчора з самого ранку і майже увесь день, місто засипав сильний сніг. А вже через кілька годин Берислав накрило товстим прошарком снігу. На прибирання і посипання доріг, тротуарів та дворів багатоповерхівок було залучено всю наявну, спеціально переобладнану техніку. Для прибирання снігу залучається спецтехніка КП «Бериславська ЖЕК-1» та КВУ «Бериславський водоканал».

За прогнозами обласного центру з гідрометеорології, снігопад мав бути тривалим, та продовжуватиме сипати наступні декілька днів. Тому, не відкладаючи часу, комунальні служби розпочали очистку доріг. Як повідомив т.в.о начальника КП «Бериславська ЖЕК-1» Юрій Раков, над прибиранням міста працюють три машини ЖЕКу, і ще одна з КВУ «Бериславський водоканал».

– Працюючи в складних погодних умовах та при надмірному навантаженні екскаватор «водоканалу» не витримав, та вийшов з ладу. Наші хлопці до пізньої ночі працювали над тим аби сьогодні, о четвертій ранку він знову вийшов на вулиці міста та продовжив роботу. Я з вдячністю назву імена своїх працівників, які з відповідальністю поставились до завдання, та ввели наш екскаватор в робочий стрій. Це Юрій Ганзус, Кішеневський Сергій, Дмитро Шитіков. На допомогу батькові, Юрію Ганзус прийшов навіть його син Ігор. На окремі слова подяки заслуговують мешканці міста, які також доклали свої зусилля, аби наша техніка справно працювала, це: Сергій Колноуз, Микола Нєчаєв. Михайло Лободенко, Олександр Савченко. Особисте спасибі висловлюю Віктору Яценко. – Поділився начальник КВУ «Бериславський водоканал» Юрій Шевчишин.

Паралельно з прибиранням, комунальні служби займались посипанням пішохідних доріжок та вулиць піщано-сольовою сумішшю. Цього року, місто завчасно та в достатній кількості придбало посипний матеріал на суму 32 500 грн.

Нещодавно ЖЕК придбав новий, сучасний піскорозкидач, яким зручно обробляти складні ділянки автомобільних доріг та тротуарів. До того ж ця техніка економічно використовує посипний матеріал (пасок та піщано-сольову суміш).

На час написання цього матеріалу, в Бериславі знову почав сипати сніг. Люди та комунальна техніка продовжують працювати, аби підтримувати місто в чистоті, та забезпечити прохідність доріг що ведуть до державних установ, дитячих садочків, лікарні, аптек та магазинів.