Офіційний сайт Бериславської міської ради

22

Вересень

2017

Cпортивне свято до Дня усиновлення

Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки.
На території Берислава функціонує 8 дитячих будинків сімейного типу і 5 прийомних сімей, в яких виховується 67 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Кожному з цих дітей пощастило виховуватися у родині. Про кожного з них дбає не лише держава, а й прийомні батьки та батьки-вихователі.
З нагоди відзначення Дня усиновлення в Україні спеціалісти Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) організували на базі районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи імені В.К.Сергеєва спортивне свято «Будьмо радісні й здорові, спритні, дужі та бадьорі». Учасниками цього змагання стали вихованці ДБСТ та ПС разом із своїми прийомними батьками, що об’єдналися у чотири команди: «Вітрила», «Вернісаж», «Бригантина» та «Дружба».
А смачним солодким спонсором свята став ТОВ «Берислав – хлібозавод».
Як не важко, але членам журі довелося визначити переможця сімейного спортивного свята. Ним стала команда «Дружба». Кожен із членів команд-учасниць отримав сувеніри від спеціалістів Центру та шматочок запашного короваю від пекарів місцевого хліб-заводу.
Задоволеними залишилися і учасники заходу, і вболівальники, і його організатори. Спортивний дух, гарний настрій та веселі посмішки дали величезний заряд бадьорості, що надихнув усіх присутніх на нові досягнення та звершення.
«Будьмо радісні й здорові, спритні, дужі та бадьорі» – нехай назва цього свята стане гаслом для кожної сім’ї, яка мріє про здорове та щасливе майбутнє!

Т.Дудченко, директор Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді