Офіційний сайт Бериславської міської ради

1

Червень

2017

День захисту дітей і сотні порцій морозива

В центральному парку міста для малечі влаштували вуличне свято, повне усмішок та сміху. До Дня захисту дітей в парку обладнали «містечко розваг», вуличне малювання, конкурси та змагання, танцювальні майданчики, атракціони та велопрокат. Розваги припали всім дітям до душі, впевнені, що такі заходи матимуть гідне продовження.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Традиційно, з власної ініціативи в міжнародний День захисту дітей, міська рада закуповує сотні порцій морозива для пригощання. Цього року, жодні дитячі руки не залишились порожніми, працівники міської ради роздали 600 порцій «солодкої прохолоди». Від імені міської ради роздавали морозиво також і її депутати.

«Такі пригощання вже давно стали традиційними для міської ради,  щороку в день захисту дітей наш колектив пригощає солодким морозивом всіх дітей Берислава та маленьких гостей міста. Подібними  акціями ми підтримуємо дітей, ми кажемо, що їх дуже любимо, що ми їх захищаємо, щоб вони були процвітаючим суспільством, зростали і досягали своєї мети. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край», – такі слова передав міський голова Олександр Шаповалов.