Офіційний сайт Бериславської міської ради

28

Грудень

2017

Дід Мороз та Снігуронька вітають дітей

Вже традиційно напередодні Новорічних свят міська рада організовує привітання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних родинах та дитячому будинку сімейного типу, що функціонують в Бериславі.

Дід Мороз та Снігуронька разом із секретарем міської ради Світланою Лужецькою завітали до таких родин Бериславців, аби свято Нового року було більш радісним та святковим.

Бачити радісні дитячі очі та щирі усмішки – справжнє щастя.

В кожному домі, куди завітали Дід Мороз із Снігуронькою, дітки вітали їх віршами, співом та навіть заграли на піаніно. Звісно, казкові гості з вдячністю дарували кожному маленькому артисту солодкий подарунок.

Секретар міської ради зазначила, що міська влада ніколи не стоїть осторонь у вирішенні проблем, з якими щоденно стикаються прийомні сім’ї та дитячий будинок сімейного типу. Усі діти важливі для міста, всі вони потребують уваги, батьків, родини, держави.

Проведення подібних заходів сприяють здійсненню популяризацію влаштування дітей до сімейних форм виховання та дають можливість краще здійснювати державну політику щодо підтримки та соціального захисту дітей пільгових категорій.