Офіційний сайт Бериславської міської ради

15

Вересень

2017

Добро в кожного із нас!

Питання про забезпечення громадян вразливих категорій гуманітарною допомогою вже не раз порушувалася працівниками Бериславського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

Так як потреба все ще переважає можливості – ми знаходимось у постійному пошуку партнерських організацій, які можуть стати ефективною ланкою у ланцюжку допомоги сім’ям в складних життєвих обставинах.

15 жовтня 2017 року до Центру звернулась багатодітна сім’я, що опинилася у складних життєвих обставинах, та потребує гуманітарної допомоги. За підтримки районної організації «Товариства Червоного Хреста України» та волонтерської допомоги жителів Бериславщини сім’я отримала одяг, продукти харчування, шкільне приладдя, книги та іграшками для дітлахів.

Ця допомога не носить одноразовий характер, оскільки одним із пріоритетних напрямків роботи Центру є допомога сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах. По мірі можливості, кожна родина, що потребує допомоги, зможе отримати необхідні речі та продукти, якими від щирого серця готові поділитися небайдужі бериславці.

Т.Дудченко, директор районного центру соціальних служб, для сім’ї, дітей та молоді