Офіційний сайт Бериславської міської ради

9

Лютий

2018

Громадські слухання у Шляховому

В четвер, 8 лютого, були проведені громадські слухання проекту детального плану території земельної ділянки для проведення робіт по реконструкції очисних споруд Берислава. Об’єкт очисних споруд знаходиться за межами міста, на території Шляхівської сільської ради.

На громадських слуханнях, міський голова Олександр Шаповалов, голова Шляхівської сільської ради Віктор Доля, за участі голови районної державної адміністрації Олександра Гомона, обговорили ряд важливих питань щодо планування структури і функціонального призначення території, виявлення та уточнення територіальних ресурсів для всіх видів функціонального використання території, обмеження використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами; параметри забудови окремих земельних ділянок; потреби формування та визначення цільового призначення, зображення існуючих земельних ділянок та їх функціонального використання.

В громадських слуханнях прийняла участь головний архітектор ТОВ «Проектний центр» Тетяна Євсеєва (розробник проекту), спеціалісти апарату міської та сільської рад. Всі сторони дійшли цілковитої згоди щодо проекту детального плану території, слід за цим, усі необхідні документи будуть подані на затвердження до районної державної адміністрації.