Офіційний сайт Бериславської міської ради

20

Червень

2017

Краплинки добра для бійців АТО

“Нехай в Україні буде мир!”, “Допоможемо бійцям!”, “Повертайтесь додому живими!” — ці та інші лозунги чуємо щодня на роботі, на вулиці, у соцмережах. Люди збирають кошти, відправляють ліки, речі й листи в зону АТО, з радістю зустрічають своїх героїв, котрі повернулися зі Сходу.
16 червня 2017 року у приміщенні Бериславської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №5 для дітей, які відвідують пришкільний оздоровчий табір спеціалістом Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) проведено благодійну акцію на підтримку військовослужбовців, які перебувають в зоні АТО. на тему: “Діти – врїнам АТО”.
Для того, щоб відчути потребу бійців і пропустити її через себе, учням було запропоновано виконати роботу з плетіння захисної маскувальної сітки. Сітку розмістили у актовому залі школи. Кожен учень, педагогічні працівники чи просто небайдужі люди – змогли долучитися до плетіння цього захисного спорядження.
Учні разом із спеціалістами Центру, вчителями, батьками із захопленням зайнялись плетінням камуфляжної сітки.
Навіть першокласники розуміють, яку важливу місію виконують рідні і зовсім незнайомі їм люди: воїни АТО беруть на себе відповідальність за те, що сонце світить, що є у нас мирне небо і що дітки можуть сидіти за партами, а не ховатися по підвалах
Такі заходи необхідні як для бійців, так і для підростаючого покоління.
Незабаром виготовлена маскувальна сітка для війська буде передана до координаційного центру з питань допомоги учасникам АТО і з найближчим вантажем учнівський виріб буде відправлений для бійців в зону АТО.

Т.А.Дудченко, директор районного центру соціальних служб, для сім’ї, дітей та молоді