Офіційний сайт Бериславської міської ради

17

Червень

2017

Медики приймають вітання з професійним святом

Напередодні святкування Дня медичного працівника у районному будинку культури відбувся святковий концерт.

Зі сцени, до всіх медичних працівників, з вітальними словами звернувся голова міської ради Олександр Шаповалов.

«Я вітаю своїх колег з нашим святом – Днем медичного працівника. Медики дарують надію… надію на життя, надію найбутнє, надію на краще. Без сумніву, професіоналізм Бериславських медиків знаходиться на дуже високому рівні, це відзначили також і в області. Розвивайтесь, допомагайте, не зупиняйтесь. Берислав знають також і завдяки вашому професіоналізму. І за це вам доземний уклін.», – зазначив Олександр Миколайович та побажав медикам міцного здоров’я, наснаги та успіхів у роботі.


Вітальні слова які лунали на адресу медиків, ще раз засвідчили, що медицина – залишається одним з головних пріоритетів міста. Сьогодні, всі питання які стосуються забезпечення чи підтримки закладів охорони здоров’я знаходять одностайну підтримку як зі сторони міського голови так і депутатів міської ради.
З нагоди професійного свята Грамотами міського голови відзначено медичних працівників комунального закладу «Бериславський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» та комунальної установи «Бериславська центральна районна лікарня».

В цей день зі сцени РБК грамоти міського голови отримали:

За сумлінну працю, значний особистий внесок у справу охорони здоров’я населення міста Берислав, забезпечення доступності первинної медичної допомоги, відданість справі та активну громадську позицію, спрямовану на пропаганду здорового способу життя та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника

Біслер Олена Володимирівна
сестра медична старша, міської амбулаторії КЗ «Бериславський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»;

Зайченко Марина Сергіївна
сестра медична дільнична, міської амбулаторії КЗ «Бериславський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

За сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію та вагомий внесок у справу охорони здоров’я населення району та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника

– Качаленко Володимир Вікторович
заступник головного лікаря з медичної частини, лікар акушер-гінеколог комунальної установи «Бериславська центральна районна лікарня»;

– Звягінцева Любов Анатоліївна
лікар неонатолог комунальної установи «Бериславська центральна районна лікарня»;

– Кузакова Наталя Іванівна
лаборант патологоанатомічного відділення комунальної установи «Бериславська центральна районна лікарня».

З вітальними словами до медичних працівників звернулись: директор Департаменту охорони здоров’я Херсонської обласної державної адміністрації, депутат обласної ради, заслужений лікар України Віктор Короленко,головний лікар комунальної установи “Бериславська районна центральна лікарня” Север’ян Кардава, головний лікар комунального закладу “Бериславський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Ігор Абрамов та директор комунального закладу “Бериславський медичний коледж” обласної ради Володимир Кучер, радник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Ігор Йосипенко, депутат обласної ради Віктор Деркач, заступник голови районної ради Ірина Джеманова, перший заступник голови райдержадміністрації Ірина Дробиш.

Святковий настрій підтримували вокальні та хореографічні номери вихованців міського ДНЗ №3, районного будинку культури, педагогічного коледжу та інших талановитих артистів.