Офіційний сайт Бериславської міської ради

13

Листопад

2017

Міська школа №1 відсвяткувала 90-річчя

10 листопада у стінах Бериславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено свято з нагоди поважного ювілею, 90-та річчя з дня заснування школи.

 

Для всіх хто прийшов на свято, колектив, учні та випускники школи організували чудовий святковий захід. Багато випускників та гостей, цього дня відклали в бік всі свої справи, прийшли аби привітати рідну школу з ювілеєм та побачити своїх давніх шкільних друзів та перших вчителів.

Привітати педагогічний колектив та дітей зі святом завітали Берисавський міський голова Олександр Шаповалов, голова районної державної адміністрації Олександр Гомон, голова районної ради Володимир Коновалов, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валерій Корибут, та інші шановні гости. Подарунки, слова привітання та щирі посмішки наповнили актову залу та огорнули теплом всіх хто прийшов розділити цю святкову подію.

Грамоту міського голови в цей день отримали директор школи Федоренко Наталя Анатоліївна, вчитель української мови та літератури Черняк Ангеліна Миколаївна та вчитель музичного мистецтва Лукіних Тетяна Володимирівна.

Зі сцена, міський голова ще раз привітав всіх присутніх, вчителів, учнів, випускників з поважним ювілеєм школи, та побажав школі ще багато насичених років життя. За словами Олександра Шаповалова, найближчим часом школа матиме сучасну та потужну звукову апаратуру, аби дозвілля учнів було більш активним та насиченим.

Свято пройшло надзвичайно урочисто та переросло в захід наповнений щирістю, радістю, теплотою, любов’ю та зворушливими споминами.