Офіційний сайт Бериславської міської ради

22

Лютий

2018

Ми знаємо – ваш подвиг неоцінений!

За ініціативи Центру допомоги учасникам антитерористичної операції районної державної адміністрації районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації організув збір гуманітарної допомоги для військовослужбовців, які проходять службу на Сході нашої країни у зоні проведення антитерористичної операції.

До акції «Допоможи бійцю АТО» з нагоди відзначення Дня Небесної Сотні долучилися колективи Бериславських №3, №5, Милівської, Степнянської, Максимо-Горьківської, Одрадокам’янської, Раківської, Новорайської, Веселівської, Шляхівської, Львівської, Ольгівської, Козацької, Новокаїрської, Червономаяцької, Качкарівської, Зміївських загальноосвітніх шкіл Бериславського району, комунального закладу Бериславської районної ради “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” та депутат Херсонської обласної ради Віктор Деркач.

Посильну допомогу надали і пенсіонери с. Новоберислав Любов Василівна Рожко та м.Берислава Тамара Річардівна Мірошніченко, які протягом усього зимового періоду плели шкарпетки українським бійцям.

Член Центру допомоги АТО Вадим Чепурний та Олександр Хрипченко повезли на передову овочі, фрукти та понад 50 ящиків з крупами, макаронними виробами, солодощами, консервацією, засобами гігієни, шкарпетками і іншими предметами першої необхідності. Помандрували до захисників України і дитячі малюнки та власноруч виготовлені обереги.

Волонтерська робота на Бериславщині триває. Кожен: і малий, і великий, і багатий, і бідний може, у міру своїх сил та можливостей, допомогти нашим героям, підтримати нелегкий процес творення нашої державності.