Офіційний сайт Бериславської міської ради

8

Квітень

2021

Не нехтуйте правилами пожежної безпеки!

Бериславський районний сектор Головного управління ДСНС у Херсонській області висловлює занепокоєння тим, що останнім часом збільшилася кількість пожеж у житловому секторі Бериславської територіальної громади, в тому числі тих, які потягли за собою загибель та травмування людей.

Звертаємо увагу, що пожежі житлового сектору спричинюють, здебільшого, погіршення стану житлових будинків та електричних мереж; використання електроприладів, у яких вийшов термін придатності або саморобні електроприлади. Також сприяє зростанню кількості пожеж та загибелі людей на них, залишені без нагляду діти, нехтування технікою пожежної безпеки дорослими, збільшення кількості окремих соціальних груп населення підвищеного ризику, які зловживають алкоголем, наркотичними засобами та використовують для проживання не пристосовані для житла місця (підвали, горища будинків).

Шановні громадяни, будьте обережні! Не нехтуйте правилами пожежної безпеки, не залишайте дітей без нагляду дорослих! Бережіть себе та свої родини!