Офіційний сайт Бериславської міської ради

15

Травень

2017

Нове приміщення Казначейства та подяка від голови Державної казначейської служби України

Минулого тижня, Управління Казначейства у Бериславському районі, урочисто відкрило двері для своїх клієнтів. Приміщення, до якого перебрались службовці казначейства переобладнано з урахуванням потреб клієнтів та самих казначеїв, тепер тут достатньо місця для комфортної роботи та прийому відвідувачів.

Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз разом із начальником управління у Бериславському районі у Оленою Любарець перерізали символічну стрічку запрошуючи гостей побачити нове приміщення. Серед гостей, які прийшли привітати казначеїв був міський голова Олександр Шаповалов, голова Бериславської районної державної адміністрації, селищний, сільські голови та керівники бюджетних установ.

Оленою Любарець подякувала міському голові та усім хто долучився до процесу організації передачі нового приміщення. Крім того міська рада профінансувала частину виконаного ремонту. На вдячність міський голова отримав подяку від голови Державної казначейської служби України, за всебічну підтримку та фінансову допомогу, які сприяли суттєвому покращенню умов праці, за активну позицію, вагомий внесок у процес становлення та розвитку Казначейської служби.