Офіційний сайт Бериславської міської ради

12

Жовтень

2021

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантних посад

Управління освіти, культури, молоді, туризму та спорту Бериславської міської ради (далі – Управління) оголошує конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників у Бериславському інклюзивно-ресурсному центрі Бериславської міської ради, що знаходиться за адресою: м. Берислав, вул. Шкільна, 49:

  • вчитель-дефектолог (1 ставка);
  • практичний психолог (1 ставка);
  • вчитель-логопед (1 ставка);
  • вчитель-реабілітолог (1 ставка).

Оплата праці педагогічних працівників здійснюється на підставі трудового договору (контракту), з типовим примірником якого можна ознайомитися в Управлінні за адресою: м. Берислав, вул. 1 Травня, 205.

Вимоги до претендентів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища освіта ступеня магістра (спеціаліста) за відповідним фахом, бажання працювати творчо та продуктивно.

Особи, які виявили бажання узяти участь у конкурсному відборі подають до Управління (відповідальна особа – О. Бакай) такий пакет документів:

● копію паспорта громадянина України;

● письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме (мотиваційний лист) у довільній формі;

● копію трудової книжки;

● копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

● письмову згоду на збір та обробку персональних даних, згідно з додатком 1 до Примірного положення про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру, затвердженого наказом МОН України від 03.11.2018 р. № 1051;

● копію документа, що підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державного сертифікату про рівень володіння державною мовою (відповідно до статей 9, 10 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної»).

Особа може подати інші документи, що підтверджуватимуть її професійні якості. Претенденти несуть відповідальність за достовірність наданих ними документів.

Строк подання документів – до 28 жовтня 2021 р. (включно).

Конкурсний відбір буде проведено за таким графіком: 01 листопада 2021 р. о 10:00 – складання кваліфікаційного іспиту, об 11:00 – співбесіда. Місце проведення: Бериславський інклюзивно-ресурсний центр.

За додатковою інформацією просимо звертатися до головного спеціаліста відділу гуманітарної політики Управління Ольги Сергіївни Бакай (095) 835-88-53 або на e-mail: osvita-beryslav@ukr.net

Повний текст Положенням про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників Бериславського інклюзивно-ресурсного центру Бериславської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 14.07.2021 р. № 128 розміщено на сайті Бериславської міської ради: https://berislav-mr.gov.ua/rishennya-vykonkomu