Офіційний сайт Бериславської міської ради

18

Квітень

2024

Організація змістовного дозвілля мешканців Бериславської територіальної громади


В рамках проєкту “Організація змістовного дозвілля мешканців Бериславської територіальної громади створенням переїзного літнього кінотеатру” пройшов перший захід для мешканців Бериславської громади. Офіційну частину заходу відкрили заступник міського голови з соціальних питань Бериславської міської ради – Борисенко Т. А., в.о. начальника Управління освіти, культури, молоді, туризму та спорту Бериславської міської ради – Яковлєва Я.В, в.о. начальника відділу соціального захисту населення Виконавчого комітету Бериславської міської ради – Гришко М.А., начальник Центру надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Бериславської міської ради – Гордійчук О.Ю..

Захід був тривимірним і плідним.

Внаслідок воєнних дій, діти змушені отримувати знання дистанційно, для цього був запит для місцевої влади від батьків забезпечити їх дітей необхідними засобами. Для здобувачів освіти Бериславських навчальних закладів було організовано урочисту роздачу гаджетів для навчання, які були передані через Управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації, від Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Після урочистого отримання гаджетів для навчання діти залишились на перегляд мультфільму.

А тим часом їх батьки мали змогу отримати консультації від присутніх організацій. Були прийняті запити та пропозиції, які будуть враховуватися в наступних зустрічах.

Діяльність Проєкту «Організація змістовного дозвілля мешканців Бериславської територіальної громади створенням переїзного літнього кінотеатру» впроваджується Бериславською міською військовою адміністрацією разом з ГО «БЕРИ і СЛАВ» в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.