Офіційний сайт Бериславської міської ради

4

Жовтень

2019

Про фінансування на ремонти доріг на Херсонщині у Державному бюджеті – 2020

Народний депутат Верховної Ради України по 184 виборчому округу Ігор Колихаєв підготував свої пропозиції щодо збільшення фінансування на капітальні та поточні ремонти доріг області в бюджеті наступного року

“За економіко-географічним положенням Херсонський регіон – транзитний, з потужною транспортною системою. Загальна протяжність автомобільних доріг загального користування державного значення – 1 435 км, 90% з них – у незадовільному стані та потребують ремонту.
Доріг загального користування місцевого значення, які теж є важливою складовою транспортної інфраструктури та теж знаходяться в незадовільному стані, 3 571,6 км. Частина з них є стратегічними напрямами, адже область єдина, що межує з тимчасово анексованою територією АР Крим. Крім того, навантаження на дороги збільшується під час курортного сезону.

Сподіваюсь, ці аргументи стануть вагомими при врахуванні моїх пропозицій про збільшення фінансування на капітальні та поточні ремонти доріг на Херсонщині у Держбюджеті-2020.

Йдеться про автошляхи, які поєднують Херсонську, Дніпропетровську та Запорізьку області та забезпечують транспортним сполученням курортну зону «Генічеськ – Арабатська Стрілка». Дороги «Мар’янське – Берислав», «Високопілля – Великоолександрівка – Берислав», «Кам’янка Дніпровська – Велика Лепетиха – Каховка», «Херсон – Нова Каховка – Генічеськ». – сказав Ігор Вікторович.

Крім того, Ігор Колихаєв має на меті відстоювати збільшення для області обсягу субвенції на проведення міжремонтних робіт мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

Питання нелегкі. Проте за інтереси нашого краю треба боротися, бо
НАМ ТУТ ЖИТИ!

З офіційної інтернет-сторінки народного депутата І.Колихаєва