Офіційний сайт Бериславської міської ради

23

Червень

2017

Проведена 21 сесія міської ради VII скликання

23 червня 2017 року в малому сесійному залі була проведена 21 сесія міської ради VII скликання Бериславської міської ради. Головував на засіданні міський голова Олександр Шаповалов. Із 26 депутатів, у роботі засідання прийняли участь 18 народних обранців.

До порядку денного сесії було включено 17 питань, прийнято 17 рішень. Основні з них:

Звіт про виконання міського бюджету за І квартал 2017 року;
Про внесення змін та доповнень до рішення 15 сесії міської ради 7 ск. від 23.12.2016р. №163 «Про міський бюджет на 2017рік».
Про затвердження кошторису на проведення міських заходів;
Про затвердження звіту про незалежну експертну оцінку та рецензії на звіт про експертну оцінку Насосна станція зрошення;
Про укладання Договорiв користування територiєю щодо розмiщення та обслуговування тимчасових споруд;
Про розроблення детального плану території;
Про надання дозволiв на розроблення документацiї iз землеустрою громадянам;
Про внесення змін та доповнень до ріш.15 сесії 7 ск.від 23.12.2016р;
Про Положення про умови і порядок пров.конкурсів з визнач.організаторів аукціонів по відчуженню об’єктів комун.власності;
Про встановлення місцевих податків та зборів.

Розглянувши заяву депутата Бериславської міської ради 7 скликання   Шаповалової Наталії Юріївни про складання нею  депутатських повноважень, прийнято рішення звернутися до Бериславської міської виборчої комісії для прийняття рішення про визнання  обраним депутатом наступного за черговістю кандидата у депутати, у виборчому списку Бериславської районної організації Партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”.