Офіційний сайт Бериславської міської ради

4

Листопад

2019

Проведена позачергова 50 сесія міської ради

04 листопада, в малому сесійному залі міської ради була проведена позачергова 50 сесія міської ради VII скликання. Із загальної кількості 26 депутатів міської ради у пленарному засіданні сесії взяли участь 13 депутатів.

Головував засіданням міський голова Олександр Шаповалов. Затвердивши порядок денний, депутати перейшли до їх розгляду. Загалом на сесії було розглянуто 3 проекти рішення міської ради, які були внесені на порядок денний, а саме:

  1. Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад та делегування представника до спільної робочої групи;
  2. Про внесення доповнень до рішення 26 сесії міської ради VII скликання від 05.12.2017 року №262 “Про структуру та чисельність виконавчого апарату Бериславської міської ради”;
  3. Про внесення змін та доповнень до рішення 48 сесії міської ради VII скликання від 10.10.2019 року №521 “Про безоплатну передачу з балансу КВУ «Бериславський водоканал» на баланс КП «Бериславська ЖЕК-1» об’єктів благоустрою, що знаходяться на території міста Берислава”.

По всім розглянутим питанням депутати прийняли позитивні рішення.