Офіційний сайт Бериславської міської ради

15

Січень

2022

Реєстрація платника акцизного податку з реалізації пального

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що особи, які планують здійснювати реалізацію пального, підлягають обов’язковій реєстрації як платники податку до початку здійснення такої діяльності.

Під реалізацією пального маються на увазі будь-які операції з передачі пального на митній території України на підставі господарських та цивільно-правових договорів або за рішеннями, які передбачають перехід права власності або права розпорядження, а також передачу (відпуск, відвантаження) пального на підставі договорів про виробництво із сировини замовника.

Реєстрація платника податку здійснюється на підставі подання особою відповідної заяви до контролюючого органу за основним місцем обліку особи як платника податків не пізніше, ніж за три робочі дні до початку здійснення реалізації пального.

Детальніше із зазначеною інформацією можна ознайомитися в розділі 114.01 загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу, який розміщено за посиланням: https://zir.tax.gov.ua/.

Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».