Офіційний сайт Бериславської міської ради

22

Грудень

2017

Сьогодні засяяла головна ялинка міста

15-метрова «новорічна красуня» буде тішити Бериславців майже чотири тижні, біля неї можна зустрічати не тільки Новий рік, а й під час театралізованого дійства «Добрій вечір, святий вечір» провести так званий «старий новий рік».

На цьому тижні працівники КП «Берисласька ЖЕК-1» оперативно виконали монтаж головної ялинки міста, та прикрасили площу святковими новорічними вогнями. Цього року центральна ялика постала в новому образі, її «одягнули» блакитними вогнями гірлянд, а дерева що ростуть на площі гармонійно підсвічені зеленими та білими гірляндами та ілюмінацією «падаючий сніг».

Аби атмосфера біля «ялинкової красуні» була справді святковою, аби потішити дітей та привабити дорослих, цьогоріч міська рада додатково придбала новорічні гірлянди та звісно солодощі, якими будуть пригощати під час святкових заходів.

Мабуть всі погодяться, що сучасна ялинка, та що красується в місті останні роки, має свіжий та насичений вигляд, з нею охоче фотографуються місцеві та гості міста. Вона стала справжньою окрасою міста на зимові свята. Безумовно така краса, додаватиме святкового настрою бериславцям.

Під час урочистого включення святкової новорічної ілюмінації, міський голова Олександр Шаповалов привітав всіх мешканців та гостей Берислава з новорічними святами. До слів вітання приєднались голова райдержадміністрації Олександр Гомон та заступник голови районної ради Ірина Джеманова.

Депутати міської ради, пригостили всіх дітей присутніх на святі, солодкими подарунками. Кожна дитина мала можливість отримати трішечки передноворічного настрою у вигляді пакунка солодощів. Загалом на святі було роздано більше 350 пакунків, крім того ще й шоколадні батончики.