Офіційний сайт Бериславської міської ради

3

Грудень

2021

Спорт – це здоров’я і сила, що дає новому поколінню крила

2 грудня 2021 року у Бериславському опорному закладі повної загальної середньої освіти відбулося урочисте відкриття спортивного залу після капітального ремонту  та перші  змагання з волейболу  в залік Спартакіади 2021 -2022 року.

У церемонії урочистого відкриття  взяли участь міський голова Олександр Шаповалов, заступники Тетяна Нищенко ,  Сергій Шматов та депутат міської ради Юрій Сорочинський.

 Міський голова  відзначив  колективну співпрацю директора закладу освіти Наталі Федоренко, начальника управління освіти, культури, молоді, туризму та спорту Михайла Гончара та заступників міського голови  в організації та безпосередньому  керівництві  ремонтними роботами.

 На сьогодні світлий, сучасний, оснащений спортивний зал готовий до проведення уроків, спортивних змагань  та спортивно-масових заходів.  Після урочистого розрізання стрічки  Олександр Шаповалов вручив у подарунок новий спортивний інвентар для уроків фізичної культури та занять спортивних секцій.

Учасники змагань з волейболу із 4 закладів загальної середньої освіти  міської ради – Бериславського опорного, Бериславського №3, Зміївського і Шляхівського  гучними оплесками підтримали привітання  та продовжили  змагатися  за перемогу у міжшкільному етапі за право представляти громаду у зональних змаганнях серед громад Бериславського району.