Офіційний сайт Бериславської міської ради

30

Вересень

2021

Ярмарка: «Ой чи живі, чи здорові всі родичі гарбузові»

Наша щедра Бериславщина завжди славилася гарними працьовитими людьми та щедрими врожаями. Тому на передодні Міжнародного дня людей похилого віку, а в  Україні це також День ветерана, працівники територіального центру звернулися із закликом прийняти участь у ярмарці та реалізувати свою продукцію за зниженими цінами, на що відгукнулися виробники сільгосппродукції та виробники продуктів харчування.

Працівники та обслуговуванні територіального центру підготували тематичні композиції із власноруч виплеканої городини. Ведучі, студенти педагогічного коледжу 4-го та 3-го курсу, створили веселий ярмарковий настрій. А тим часом шановане журі  винесло вердикт щодо переможців підготовлених композицій:

  • 1 місце – Соменко Лідія Вікторівна,
  • ІІ місце – Татаровська Людмила Яківна,
  • ІІІ місце – Федоренко Ніна Миколаївна.

Переможців  конкурсу нагороджено посадковим матеріалом  смородини та троянд.

Творчий колектив «Джерело» на чолі із керівником  Тетяною Володимирівною Лукіних заспівали бадьорих, запальних  українських пісень. Деякі відвідувачі  ярмарки  не втрималися та мимоволі пустилися в танок. І яка ж ярмарка без частування, гарбузовий періг вміло приготувала та щиро частувала учасників ярмарки Татаровська Людмила Яківна.

Організаторами ярмарки враховано особливості карантинних обмежень:  на всіх транспортних засобах було  розміщено попереджувальні листівки, роздавалися захисні маски, в доступних  місцях розміщено дизенфекційні засоби.

Справедливо вважаємо що досягнуто мету проведення ярмарки, яка  спрямована привернути увагу до потреб людей старшого віку, але, передусім, на розвиток у нашому територіальному  суспільстві  таких важливих якостей як чуйність, благодійність, великодушність, співпереживання, доброта, тактовність, чесність та милосердя до людей поважного віку. І хай не в одну мить міняється свідомість громади, але маленький крок до формування відповідального ставлення до себе і оточуючих зроблено.