Офіційний сайт Бериславської міської ради

6

Грудень

2022

З Днем Збройних Сил України!

День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році, під час повномасштабної війни, його важливість зросла ще більше.

Збройні Сили України – це сила і гордість, меч і щит України, наша опора та захист. Найкращі сини і дочки України, які в безжалісній війні відвойовують  незалежність і свободу нашої Батьківщини. Вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі.

У цей святковий день ми вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна! Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести з собою перемогу!

Також сьогодні згадаймо військовослужбовців, які віддали своє життя заради світлого майбутнього нашої держави. Це кращі сини і доньки України, подвиг яких назавжди залишиться у пам’яті нашого народу, у наших серцях! Вони наші герої і водночас наш біль.

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою,

начальник Бериславської міської військової адміністрації

 Олександр Шаповалов та колектив міської ради.