Офіційний сайт Бериславської міської ради

2

Жовтень

2019

Зроби життя безпечним!

Сьогодення диктує свої правила, задає свій ритм життя і за буденними справами ми іноді забуваємо про головне. А коли пробуємо зупинитися і замислитися, то буває, що робимо це вже занадто пізно…

Найважливішим у житті кожної людини є здоров’я, а для жінки здоров’я репродуктивне – не менш важливе. І незахищені статеві контакти, непостійні партнери у молоді роки можуть з часом «відгукнутися» багатьма проблемами і навіть призвести до безпліддя. Тому сучасна молодь повинна пам’ятати про культуру статевого життя, про методи захисту, про відповідальність.

26 вересня 2019 року, в рамках відзначення Всесвітнього Дня контрацепції, спеціалістами Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) організовано та проведено інформаційно-просвітницьку вуличну акцію “Контрацепція: це ваше життя, це ваша відповідальність”. До заходу долучилися спеціалісти управління соціального захисту населення та Бериславського місцевого центру з надання вторинної безоплатної правової допомоги.

Основна мета акції – підвищення поінформованості населення з питань планування сім’ї та пропаганди здорового способу життя для збереження репродуктивного здоров’я, а також зниження кількості незапланованих вагітностей та привернення уваги суспільства до необхідності планування сім’ї.

На акції всі небайдужі ознайомилися з видами сучасної контрацепції, сучасного підходу до планування сім’ї, важливості збереження репродуктивного здоров’я, шляхів передачі, лікування та запобігання захворюванням, що передаються статевим шляхом.

Пам’ятайте про культуру статевого життя, про методи захисту, та зробіть своє життя безпечним!